badan ibu berisi lmbat rasa pgerakan bby dlm perut ka?

Saya nak tanya..selalu masa mggu ke berapa dpt rsa prgerakan bby? Mcm saya badan berisi agak2 msa mggu kebrapa dpt rsa prgerakan bby ya? Skrg 17weeks blm rasa lg

20 Các câu trả lời

Im a plus size too, currently 104kg, dah 23weeks, everyday p keje naik LRT, mula la rasa dia bersilat, smpai senak la rasa,tp bila kat rumah, dah ade dgn bapak dia, behave je, xde pulak dia nk beraksi, dok diam je😂

5y trước

Amal minum madu sis.setiap pagi.. Dia akan aktif hingga ke mlm.. sampai abahnya xtahan dengan tendangan & pukulan maut dia .. Sgt kuat.. till now 2 months years old.. Saya pun size mcm awak time preggy..

Saya badan gempal.... Pada minggu ke 18 dah rasa sedikit pegerakan... Minggu 19 pun sedikit... Saya aada tanya nyrse... Nurse kata anak sulung akan ambik masa dalam minggu ke 20 hingga minggu ke 23

Saya pon badan besar.. 16weeks dh terasa tapi lembut jela.. Lgi pon anak ketiga myb dh thu rasa dye tu.. Tkot ibu tk perasan kot gerakan Dye, sbb lembut lgi kan.. Tkpe lama2 nti ibu rasa la tu ❤

Sy 19w2d bru rasa..mcm jentik2 rasa dia dlm perut tu..start tu trus rasa hari2 tp mula2 time baring je kite dpt rasa.skang lg aktif da 25w..insyAllah sminggu 2 lg dpt la rasa tu

Badan sy berisi sis kalau tgok pun ta mcm org mengandung mcm gemuk je..dpat rasa baby gerak time 23w msa 21w tuh rasa angin lalu je..sbb perut kulit tebal kan..

Mcm sy btul2 rase masa 20w onward. Mcm 18w ade rase tp halus je. 😁 biasa nya 20w ke atas bary btul2 rase. Klu baby first kdng lmbt sikit rase 😊

Paham ibu2 excited nk rasa gerakan dr bby...kick dr bby...tp bersabarlah....kalau bby dlm tu sihat xde mslh ibu2 akn rasa jgk...

Samala... Sy 7 bln baru dapat rasa yg sgt kerap... Sblm masuk 7 bulan.. Rasa pakai perasaan ja 😅😅

Saya 17week sudah rasa kick baby. tpi, halus jer tdk kuat sngt baby gerak 😍 rasa macam angin jer

Klu awal2 bby gerak x kuat. Letak tgn d perut.. nnt blh rasa mcm gerakan angin..