kiraan baby

Saya nak tanya..cara kiraan baby dari berapa week ya ? Satu tendangan dalam 15 minit ya..maap bertanya..sebab nurse tak ada suruh kira lagi..

9 Các câu trả lời

1x pegerakkan atau tendangan.. Tick 1.. Atau slame 2 3 minit bby begolek2 menari2 dlm tu pn kire 1x pegerakkan.. Then dy stop dlm 2min ke cmtu ade gap nk ke pegerakkan seterusnya, kire 1x pergerakan..

Dr. suh kira dari 28weeks.. atleast kena ada 10 movement dlm 12jam.. setakat ni beby sy konsisten cukup 10 pergerakan dlm 2 jam..

Sy kira setengah jam satu tendangan

Good... Awal2 lg dah cari info...

Sy kira selang setiap 30 minit

Dri 28w awak.. 10-15 minit..

Setengah jam 1x pergerakan

28week bru strt kira

10 ke 15 minit sis.