Hamil 5 Minggu

Saya nak tanya.. Sye hamil 5 minggu tapi bila scan, tak nampak apa apa.. Normal ke?

2 Các câu trả lời

Rasanya normal kot. Sbb msa sy buat buku pink dan nk set appointment utk scan hr tu nurse ad bgtau. If scan b4 8 week rugi sikit sbb slu xnmpk jntug lg.

Normal. Lain org lain ragamnya. Ada yg nmpk ada yg tak. Sy 5w nmpk kantung je.. 8w bru nmpk baby dan jantung sekali..

4y trước

saya pun sama scan tak nmpk kantung langsung,skg 5 weeks...dokter suh dtg buat scan seminggu lagi nak tgk mcmmna...papun lega sikit dah baca komen kat sini