Kehamilan

Saya nak tanya, sya ni badan agak besar. Dan saya sedang hamil 8minggu tapi kenapa perut saya tak rasa keras ye bila tekan perut sy?

13 Các câu trả lời

Sy pun bdn besar..memang x keras lagi perut kalau 8w sbb nurse tekan pun ckp mcm tu...nanti dah 16w ke atas bru mula keras..normal sis, jgn risau yg pnting scan bleh nmpk baby gerak2..

Kecil lg tu sis.. Jgn tekan sgt sb baby still fragile dlm tu.. Lgpn maybe sb perut sis tebal kot.. Biasanya tgu belas2 week baru merasa baby tu kt dlm perut

baru lg puan 8 mggu tu . at least 15mggu baru rasa 😅 8 mggu kecil mcm kacang je baby . jd uterus pun tak besar

8 minggu tu baby sekecil kacang. mmg x rasa keras shingga weeks 25+. depends pd org.

Kecil lagi tuu.... Saya week ke 12-18 camtu baru rasa hehehehe

Saya pun lepas first trimester baru rasa. Badan besar jugak

Sy pun bdn besar, masuk 16w bru rs perut keras..

8 minggu baby baru sebesar buah raspberry

Sy 16minggu baru start keras.

bru lg tu awak