HI MOMMY II

Saya nak tanya soal gerakan baby,maaflah anak pertama banyak taktahu,saya keliru nak kira gerakannya macam mana,kalau baby tk tendang dia cuma gerak perlahan je tu dikira 1 gerakan ke?and lagi satu, doc kata dlm 12 jam kena kira 10 gerakan,jadi tak kisahlah kalau setiap hari waktunya berlainan untuk cukupkan 10 gerak baby,contoh harini habis pukul 5 petang esok nya pukul 6?

1 Trả lời

yes. janji cukup 10x kiraan. awak boleh gap utk setiap kiraan tu 20-30minit. contoh pukul 9 awak start lepastu ada gerakkan dikira satu. next tu awak ambik 9.30 pula. tengok ada gerakkan tak. if ada tick. penting cukup 10x

2y trước

most wc☺️