GDM Mommy

Hi, saya nak tanya siapa pernah experience beranak dekat hospital UMRA atau SALAM Hospital ya untuk GDM Mommy? Selalu akan beranak berapa minggu? Kalau awal 2 minggu boleh terus keluar hospital atau baby kene tahan ya? Prem baby usia berapa minggu yang akan buatkan kene tahan hospital? Kalau kita kene tahan hospital swasta lepas beranak, boleh tak request nak pindah hospital government?

1 Trả lời

sy pernah bersalin dkt hospital UMRA and ada sejarah GDM. Memang akan bersalin 38 minggu secara induce. harini masukkan ubat induce esok dah bersalin.Lusa dah boleh discharge klu xde masalah. utk transfer ke gov hospital x sure pulak

12mo trước

terima kasih sangat sebab reply. Boleh saya tahu total cost? kira nya 38 week bukan baby prem yang perlu ditahan lama kan?