Hospital Cyberjaya

Hospital Cyberjaya dah dibuka ke? Ada sape2 yg dah beranak dekat sana tak? Hospital tu full government or semi government mcm putrajaya ya? 🤔

Hospital CyberjayaGIF
3 Các câu trả lời

cek google. hospital kerajaan tp dlm EGL xblh klik lg hospital cyberjaya tu .klau ada blh sy bersalin kt sana.. dekat sikit gn rumah .

dh buka ke? sye mmg niat nk bersalin sne sbb dkt ngan rumah.. g serdang jauh dan susah nk parking.

2y trước

31/8.. klau contraction tgh mlm atau subuh xpe lgi.. parking byk, katil je susah nk dpt.. semoga Allah dipermudahkan segala urusan

Maaf tak tahu. Baru tahu ada hospital Cyberjaya