Boleh Hamil Ke ?

Saya nak tanya. Saya ada pcos dua dua bahagian. Then period saya teratur je. And sebelum sebelum ni kerap dapat chemical pregnancy then bulan ni dah 2 hari tak period. Lepastu ada possibility tak seminggu or dua minggu tak period naik dua line sebab saya cek sekarang memang 1 line je

4 Các câu trả lời

InsyaAllah boleh mengandung kalau tertulis rezeki dari Allah. Saya pun PCOS, bulan 6 dulu saya pun chemical pregnancy, bulan 7 period macam biasa, bulan 8 saya pregnant tapi blighted ovum 6weeks, kecut & hilang sendiri tanpa pendarahan or ketulan, upt pun dah kembali negatif, sekarang bulan 9 saya check upt naik 2 line tapi tak terang, tak pasti hormon gugur bulan lepas atau bukan. Awak boleh check semula lepas seminggu atau 2 minggu lewat period, saya pun check semula lepas 2 minggu lewat period. Semoga ada rezeki tu.

2y trước

Alhamdulilah. Terima kasih. InshaAllah saya cuba. Walaupun kadang kadang give up hehe inshaAllah

sy pcos kiri kanan.. 4 tahun kahwin ujian chemical pregnancy 3 kali dan skrg pregnnt 6 bulan.. sy mgandung sbb amalkan hidup sihat suami isteri jaga makan eat clean berat dri 65kg ke 46kg. alhamdulillah Allah bg kepercayaan. pcos bole mgandung sis cepat atau lmbat. 🥰

2y trước

Terima kasihhhh ♥️

lbih baik check 2mnggu lewat haid tkut invalid ataupun 1 line je jika awal check

2y trước

Baik terima kasihh. Sy cuba cek lagi seminggu dua

Lg 2 minggu cuba cek lg

2y trước

Baik terima kasih