soalan

Saya nak tanya.. saya ada kram perut rsa mcm segugut.. test ni saya buat sebelum saya lewat period sepatutnya period 25/10 kemudian datang 29/10 tapi warna koko lendir hari kedua hanya 2 titik dan ketiga dah takdak.. tapi perut saya masih rasa kram ,pening kepala.. rasa mual nak muntah dan cepat mengantuk dan penat.. ada pernah jadi macam saya tak upt tu 1 terang satu ada line tp macam pink samar putih.

soalan
17 Các câu trả lời

Line putih xvalid. Upt rosak. Try guna upt lain

Tgu semnggu lgi awk cek blik.. mcm positiv pregy tu

5y trước

Tahnia sis.. alhamdullilah

Upt rosak ni. X valid. Cuba try upt lain.

kadang kadang simptom nak period pom mcm preggy

5y trước

Saya dah cek di klinik dh 15.11 haritu 😊

Sis da g upt kat klinik kan... Positif x?

5y trước

Congrats sis...

macam invalid je upt sis

Upt rosak..

5y trước

Positif?syukur..upt mcm ni mmg rosak..kena repeat blk...nxt time if test dpt mcm ni..terus repeat test