Hye assalammualaikum

Saya nak tanya sapa yg ibu ngadong minggu ke 34,bawah ariari kerap rasa pergerakan baby dari pagi sampai sekarang ,rasa MCM nk kencing saja ..adakah itu perkara biasa??RISAU

2 Các câu trả lời

Mmg sis sbb baby begerak dan berpusing..nnti dah masuk 36 dan 37 mggu kepala baby akk turun bawah dan akan buat ari kita lg rasa x selesa dan kerap kencing...

Ooo ya ka ,sebab anak per-1 dan ke2 x biasa MCM ni tu yg dia risau tuu....kalau tak ada apa2 ok jaaa