mengandung

saya nak tanya sakit bawah perut (ari2) mcm sakit segugut tu tanda awal mengandung ke ?#pleasehelp #bantusharing #TTC

2 Các câu trả lời

Ya boleh jd salah satu tanda. Sy masa first pregnant sakit sangat mcm senggugut. Ingat nak period sbb jenis period irregular. Pegi klinik buat upt pun negatif. Pegi hospital kerajaan suspek appendicitis pulak. Last2 pegi hospital swasta buat test darah baru tau pregnant. Dah 4w. Dekat seminggu sakit tu rasa.

2y trước

baikk2 terima kasih saya nk cuba buat

Sy masa nak pregnant pun ada rasa senggugut tapi period tak kunjung tiba, Alhamdulillah pregnant lps delay period selama 4hari.

2y trước

alhamdulillah doakan saya dapat zuriat ye bulan ni moga baik2 ❤️