Siapa pernah minum jus mamariam

Saya nak tanya pendapat semua dalam ni, ada ke yang pernah amal jus mamariam? Okay ke? berkesan ke? selamat ke untuk kandungan? Nurse dn Dr tak marahkan? #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

apa apa jus ni semuanya iklan je sis. lagipun jus ni semua ada kandungan gula tinggi. kalau ada gdm, elakkan. lagipun untuk apa minum jus, better jaga pemakanan inshallah semua okay. hb low, makan hati ayam, makan kerang, makan bayam.