tukang urut pantang

saya nak tanya pd yg berpengalaman, berapa rate harga utk tukang urut masa berpantang... saya xde la nak panggil bidan yg jaga urus masa pantang, cuma nak panggil utk berurut saja sbb selebihnya mak dah berbesar hati nak jaga... cuma saya nak start bajet2 perbelanjaan utk bersalin dan pantang... belom nk booking apa2 lagi... terima kasih pd yg sudi share pglmn...

21 Các câu trả lời

Time sya berpntang dulu urut RM50 jer. If package bersalin RM100 (exclude makan). Tukang urut ni biasa² jer.

Ikut tempat jugak kot sis .. Kalau bidan tmpt sy pakej berurut mandi bby semua .. Selama 3 hari dalam rm350

Tgk bidan. Ari tu sye RM350 utk 3 hari. Ade yg RM450 utk 3 hari. Huhuhuhu

Sy ambil tukang urut pantang haritu utk 3kali urut. Sekali urut rm60..

Tukang urut kt kg sy x kisah nk bg berapa pun... Dia x ltk harga....

D tmpt sy br2 ni sy ngurut dan bertungku selama 3 hr rm 300

Tempat sy rm100 je 3 hari skali cukur rambut

5y trước

Kg dkt kedah

saya bayar iklas ati org kmpg ..

Rm300/3x skli duit minyk.. 😅

Saya tak mengurut sebab ceaser..