KEPUTIHAN

Saya nak tanya normal ke kalau keputihan keluar time 13w 4d, dia tak pekat cair sgt smpai underwear basah lpstu tompok putih kecil jee maksudnya lebih banyak air dari keputihan. Sebab terlalu penat ke ? Saya takut sebab dah pernah miscarriage 😞#seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal..dia kluar sbb mommy letih.. kalau coklat yee kne risau.. sy 2x gugur.. kali ni prgnt yg ke6

terima kasihh 🥺❤️