Baby 3months

Saya nak tanya normal ke baby umur 3 bulan belum boleh meniarap? Saya stress lah org duk banding anak saya baru masuk 3bulan 2hari tp belum boleh meniarap.

20 Các câu trả lời

normal sis . lain anak lain cara sis . ade yang cepat ade yang lambat . selagi anak tu sehat okay lhaa tu sis

normal sis..anak saya dulu 5bulan baru meniarap sis..biar je apa org cakap..sis buat tak dgr je.

4y trước

yelah sis..baby girl

normal sis lain anak lain cara yg penting anak kita sihat lambat sikit xde masalah ok..😍

4y trước

😊😊 yes mummy

Perkembang bby tak sama..dont worry.. Nt anak Akan buat jgk..

normal sis...xsmua bayi sm..Ada yg cepat Ada yg lambat... sbr sis..

4y trước

jgn diambil kisah sis...yg pntg ank siht...

Awal betul tu, anak saya 4 bulan lebih bru nak meniarap

lain ank lain cara ye sis .. sy anak 4 bln baru meniarap

4y trước

a ah x smue sama

normal la sis. anak sy 5bln baru nk bljar meniarap

4y trước

Kan. Sy rse tu pun normal tp biasa lah sis org sekeliling makcik2 bawang. Ada je benda x kena.

ank sy, 4 bln br meniarap

don't compare ur baby with others

4y trước

don't bother about anyone dear..