Obimin Pluz

Hi, saya nak tanya. macam mana cara mummy makan obimin? saya makan pagi perut kosong then dalam 5 minit muntah semula. #bantusharing

9 Các câu trả lời

if xbole mkan time pagi . sis bole ambil time mlm sbelum tido.. but make sure 2 jam slpas minum susu atau minuman brcoklat..

saya makan sebelum nak tidur. Sulam dengan air sunquick tanpa gula. Alhamdulillah senang. Zincofer pn macam tu saya buat

sis kena makan obimin slepas sarapan. x boleh makan time perut kosong. yg ni doc yg bgtau sy 🥰

kalau tkboleh makan pagi . makan 2jam after meal . ataupn sebelum tidur .

Sy makan sebelum tidur. Alhamdulillah okay.

minum dengan air sunquick tanpa gula ☺️

saya makn sblm tido malam alhmdulilah ok

selalu makan obimin 2 jam selepas mkn..

makan sebelum tdr ..