Ada siptom hamil tapi scan takde kantung

hi saya nak tanya, last period saya 22/11 so saya test upt pada 29/12 and naik double line walaupun samar yang second line. lepas dua hari saya buat lagi tetap samar. jadi 31/12 saya pergi klinik test upt naik satu line doc kata saya tak pregnant. 3/12 saya pergi scan dekat klinik lagi then result dia macam dekat dalam gambar. takde kantung tapi ada ketulan kecil. tapi saya cramp perut, sakit belakang, sakit pinggang dan loya loya. atau mungkin terlalu awal? kalau ikut week saya dah 6weeks camtu. boleh bagi saya pengalaman sesiapa yang pernah rasa macam saya tak?

Ada siptom hamil tapi scan takde kantung
1 Trả lời

Boleh jadi awal jugak sbb exact date subur dan persenyawaan tu tak pasti bila. So boleh jadi lewat dari tu. Maybe check balik in 2 weeks time. Tapi kalau ada rasa sakit teruk terus je jumpa pakar, takut kandungan luar rahim ke apa pulak

3y trước

jadinya awak rasa ketulan kecil tu apa ye? sebab doc pun tak pasti. dia nak bagi saya ubat turun darah tapi saya tak berani ambik. sebab naluri saya rasa macam saya mengadung