Ultrasound

Saya nak tanya lah kalau yg ditulis 15+4 15+6 15+5 14+5 tu maksudnya 15 weeks + days ke? Sebab td sy jumpa dr dkt hosp katanya sy kena ikut edd yg first which is 17/2 (skrg 16 weeks 4 days) tp sy ikut yg redd 28/2 (15 weeks). So bila other klinik tanya sy da brp minggu utk sy buat ultrasound atau urusan lain sy da jadi confuse nak ikut yg mana satu.#pleasehelp #FTM #firstbaby #firstmom #ingintahu

Ultrasound
7 Các câu trả lời

Kalau ikutkan anggaran size baby tu,,boleh je guna first edd.

1y trước

iye