Normal ke?

Hi saya nak tanya lah, bte saya dah pregnant 20 weeks 4 days. Before this dah start rasa baby kicking, tapi semalam tak rasa baby kicking. Normal ke ya?

1 Trả lời

Rasa kicking tu bebetul kuat obvious terasa ke lembut lembut je? Kalau kicking still lembut, kadang sbb tk sedar / leka jd tk rasa tu normal. Tp klu mmg dh rasa obvious sgt sampai dh nampak perut gerak ikut kicking, cuba check kt klinik tgk keadaan baby mcm mana