Is it normal?

Is it normal im 20 weeks 4 days tapi tak rasa lagi baby kicking atau pergerakan sangat... Risau sebab ramai cakap dalam stage ni selalunya dah rasa baby kick. This is my third pregnancy sebelum ni keguguran 2 kali ni the 3rd time pregnant first time lepas trimester pertama now masuk trimester kedua...normal ke?

1 Trả lời

Check up doc ckp baby ok x? Kdg bkn tak rs cuma kita tak perasan sbb gerakan baby sgt halus. Kalau risau boleh jumpa doc utk tgk pergerakan baby.