20minggu 4hr.. uri dkt bawah...

saya nak tanya la bagi ibu2 yang ada pegamalan.. klu uri kat bawah tu memang sakit bile kite bejalan ke??? sy no 1 & 2 czer... so no 3 nie czer + btl skli... td pegi pakar..pakar scan uri kat bwh.. komen lain2 xde pun pakar ckp..nk tny lbh2 doktr mcm xnk layan..so saya dlm delima..bukan ap..takot sbb bolh kate sy nie renyah la jugk..anto amik ank sek...keje umh lagi.. so pliss ap ad pegamalan share kat saya..

2 Các câu trả lời

Sye 28weeks 1st baby, uri pun dkat bwh.. Yg sye bnyak bca, kita kena slalu dlm keadaan sujud atau baring n kaki ke atas mcm huruf L.. Semoga bermanfaat, good luck sis 💕

Bahaya uri bawah tapi sis boleh cuba google cara utk naikkan uri ke atas.. Iktihar dan berdoa kepadaNya.. Inshaallah,nti semuanya ok.