masalah uri

Hai makmak.... Tadi scan doc cakap uri saya dah tutup laluan so doc minta sy pergi hospital jumpa doc pakar..agak2 kes macam saya ni bersalin normal ke czer?kandungan baru 29week..

2 Các câu trả lời

29 weeks. Kalau type 1 atau 2, blh naik lg. Tapi kalau mmg type 3 atau 4, mmg x naik.

5y trước

Yeke..doc ckp type 3..doc suruh dtg 2 minggu lg...takde cara lain ke nak normalkan semula uri tu...

Kalau dh stage 3 atau 4 kena czer sis

5y trước

Alamak..doc cakap stage 3... sy tak pernah kena czer sakit tak?