Boleh mengandung atau tidak

Saya nak tanya klu pakai perancang implan boleh mengandung tak..ada tak ibu2 yang ada pengalaman mengandung ketika pakai implan..

2 Các câu trả lời

dulu sy penah pakai perancang implanon Alhamdulillah 3 tahun implanon selamat je ..sekarang pon baru je pakai perancang implanon ..sebb mse kat wad aritu ada dgr juga yg pakai depo,iud pon ada sangkut ,pil kalau x makan waktu sama atau miss pon mmg boleh sangkut sebb sy dah cuba ...pil

hai mommy. sorry takde pengalaman pregnant dlm tempoh merancang tapi sy pernah terbaca sharing drpd mommy lain yg ter pregnant jugak eventho tgh merancang. baik pil,depo dan iud sbb kesemua kaedah merancang ni probability keberkesanannya bukan 100% jadi isu ter pregnant ni boleh jadi.