Pertanyaan

Saya nak tanya. .kenapa bahagian bwah perut sy sakit??ada yg tahu x??

7 Các câu trả lời

info tak de? trus tnya knpa sakit prut je? klau nak tnya pendapat, bg info detail. cnth, brapa week, pemakanan, simptom, ada history dktor sebelum ni ke.. atau pling mudah, trus tnya dktr je

4y trước

Hahahahahahahahahaha. Adui lawak la, yg komen atas pasal ahli nujum tu pun lawak, kita dekat sini boleh je nak tolong apa yg kita boleh, tapi tgok cara dia reply adui sedihh, nak tolong pun serba salah.

sis fatimah pregnant ke..brpa week..tahap sakit mcm mana..kalau awal2 mgandung,sakit krem2 tu normal biasanya..tp kalau blarutan dan xdpt tahan sakit,kena rujuk doktor.. #TAPactiveusers

4y trước

xpregnant. .sbb sy cek xde pon. .haa. .krem2 mcm tu. .

Maaf, kami bukan ahli nujum boleh tahu penyebab sakit puan. Kena refer doc, dia cek baru boleh tahu. Apa2 sakit terus refer doc ye, kang netizen sini bagi tips mengarut Naya nanti 😣

4y trước

tanya jee pon. .mmg la bkan ahli nujum😒😒sbb kt sni kebanyakan nye bnyk pengalaman mse preggy. .

REFER DOCTORR

adik mengandung ke?

4y trước

belum ad rezeki lagi. .tapy sakit mcm krem2 mcm tu laa...

Sakit mcm mana?

4y trước

Ade senggugut x?

Nak berak kot

4y trước

Hahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahaha