keluar darah pada minggu ke 7

saya nak tanya kenapa ada lendir darah keluar padahal saya mengandung sudah 7 minggu?

2 Các câu trả lời

Hai, lebih baik puan pergi berjumpa Dr. Masa sy pregnant 7 minggu sy pon ad alami keluar lendir darah sedikit. bila check up 8 minggu, Dr sahkan tiada degupan jantung bayi walaupon selepas keluar lendir tu xde sakit perut atau keluar darah yang banyak. 2 minggu selepas tu saya alami keguguran dan jalani prosedur cuci rahim. Saya bukan nak takutkan tapi please seek medical help. Hanya Dr boleh sahkan. Sy skrg pon fasa berhati-hati sebab period lewat. buat upt naik 2 line tp buat scan Dr x nampak lagi kantung. kena repeat scan 2 minggu lagi. Doakan sy berjaya mengandung kali ni. tq

Pendarahan atau spotting di awal kehamilan blh jadi sebab penempelan atau ancaman keguguran. Jumpa doktor utk pengesahan