Kandungan awal 5 minggu

Saya nak tanya.. kandungan 5 mnggu nie xde effect apa ii ke kalau sakit pinggang tu setiap masa.. sampai saya nk duduk pom terasa skit.. tido lagi laa nak kena ada alas bantal 😩

2 Các câu trả lời

Emm depends juga ikut orang sebenarnya. Sebab taksemua akan alami benda yang sama. Macam saya duduk lama mula pinggang tu problem, and sekarang dah minggu 12 pun rasa makin teruk, nak bangun, nak duduk, senang cerita semua pergerakan lahh, memang terasa sakit, sampai nak berdiri pun terbongkok bongkok. Bila tanya doktor, doktor kata itu normal, sebab baby tu nak membesar and dia tengah menampal kuat pada dinding rahim kita. Sebab tu kita rasa sakit. 😊 InsyaAllah semua baik baik sahaja. 🌸🌸

nrmal sis