Bantal tidur baby Anak sy dr lahir sampai sekarang 4bln tido tanpa bantal hanya alas lampin je..

Boleh ke baby tido tanpa bantal dan jika berbantal jenis yg mcm mana sesuai ? Sy half-bf dan susu botol pom beriba

2 Các câu trả lời

masa nb dulu saya bagi dia tidur guna bantal baby jenis anti flat. bila besar sikit tidur tanpa bantal, kadang letak tapi dia pun da tbiasa takda.

Boleh, digalakkan tak guna bantal. Anak saya sampai umur 2 tahun tak guna bantal