Contraction

Saya nak tanya, kalau contraction tu kan sakit di ari ari sekaligus sakit pinggang dan lubang jubor ke? Haha saya duk cramp2 di situ tapi tak sure la tu kira contraction ke bukan sbb baca org lain rasa perut mengeras dan mcm period pain je. Tapi saya punya perut mengeras tu kalau pegang perut baru tau perut mengeras tapi cramp2 tu mmg terasa lah sampai kebas2 lutut. Pastu lagi satu, kalau ni kira contraction, semalam duk rasa setiap 10minit tapi lepas mandi sebelum nak pi hospital jarak makin jauh pulak hahaha. Confuse.

4 Các câu trả lời

lubang jubo? awat kasar sgt "lubang jubo"? sopan la sket sis . dlm ni ade lelaki jgk tau.

7mo trước

ade