pakai bedak

Hello saya nak tanya ibu2 yang ada dsni kalau bayi boleh tak d pakai kan bedak

2 Các câu trả lời

Klau sy. Msa sblum kluar wad dlu. Nurse pesan jgn pkaikan bedak kt baby sbb msa tu dia ad jgkitan kuman. Jd bedak,debu asap rkok kena jauh. Tp brdsarkan ap sy bca, xdigalakkan bayi pkai bedak. Bnda2 mcmni snang msuk paru2. Ank dh 11 bulan smpai skrg trbiasa xpkaikan. Sapu losyen ja lpas mndi. 😊

Better pakaikan lotion dari bedak. Sebab bedak buat kulit kering.