janin usia 4 minggu terasa denyutan dalam perut

Saya nak tanya ibu mum boleh ke kita merasa denyutan dengan meletakkan jari kita di perut dan merasa denyutan ketika janin 4 minggu ada tak ibu mum pernah merasa denyutan janin usia 4 minggu???

12 Các câu trả lời

4 mnggu kecik sngat² lagi sis x mungkin boleh rasa 😅 baby tak develop pun lagi. Start bole rasa denyut jantung baby selalunya lepas 16w ke atas tu pun nurse cek pkai alat dia. Kita tak bole nak rasa sndiri. Klau baby da gerak 20w ke atas bru leh rasa denyut2 tu

4y trước

Oooomcm tu

sy masa 5mggu lbh terasa ade pgerakan dlm perut kt rahim sy dkt dgn pusat.. sy xpasti apa.. sb sebelum ni xpnh lak.

Klau xprgnt pun rasa denyutan tue..biasa dkt bwah pusat ari2 kita..kdg2 tue denyutan jntung kita .

4 weeks kalau scan tak nmpk heartbeat lg. nk kata sedu pon takk sbb masih terlalu awal. tu angin tu 😅

4y trước

sangat kerap sbb rahim himpit uretra kita. salur buang kencing tuu so dia cepat penuh sbb sempit. saya dr awal pregnant, boleh kata tiap malam. smpai 5 kali satu malam asyik kencing. sbb saya kuat minum air

Hi sis. 4 minggu still takrasa apa lg. Mungkin angin dlm bdn je. Selalunya 2nd trim bru rsa

4w tu rasanyer angin jer sis.. Sllunyer da 18 keatas baru terasa baby..

4week size lebih kurg sesame seed tu. Rasanya xkan rasa denyutan apa2.

Belum lg dapat kita rasa denyutan nadi janin sis sbb terlalu kecil

Sy penah rsa denyutan kalau sis maksudkan Tu. Tp hnya lah angin je.

4y trước

First upt sy lewat ptg. Tp mmg bagus buat pagi². First air kencing Lepas bagun tido

4minggu xde rasa lagi sis... saya 10w baru rasa sket2...