Normal kah denyutan ni?

Morning mommies, saya preggy 7w5day mcm tu..kadang saya merasa mcm denyutan..rasa mcm nyut nyut sakit sekejap ja..sakit nya tu masih dikawal tak la sakit mna pon cuma terasa

5 Các câu trả lời

ouh kalau di bahgaian perut,rahim tgh mengembang. tersangatlah tak selesa bg sy😅 tambah angin,cramp perut mcm senggugut. sbb kalau nk kata baby kick xmungkin. xde bentuk lg tu. hehehe

Hehe, sama dengan saya sis, kdang tu dia dtg sengal2 tu kena ddk diam je, haha. Tu belum masa tidur, hsband terletak tangan dia, lagi la kuat pulak denyut dia. Hahaha

sis jz do check up with doc utk pastikan ok atau tdk symptom gitu sbb setiap anak dan daya kekuatan bg ibu adalah berlainan.. fr safe side

sakit di bahagian tubuh yg mana tu sis? mcm perut ke., kaki ke?

2y trước

sama².. 😁

di bahagian kiri

2y trước

sye denyut sebelah kanan... kejap cramp pastu hilang.... pastu cramp lg.... tek rse ngilu... period dh lewat 17hari... belum cek upt lg...