30 minggu :)

Saya nak tanya ibu-ibu semua, bila kebiasaannya susu badan keluar ye? Setakat ni takde apa-apa tanda lagi. Risau pula 🥲

5 Các câu trả lời

Sye lepas bersalin hari ke 4/5 baru ada susu badan. Setiap org body x sama, xperlu stress kan diri. Nanti bersalin tu kerap kan la df anak, saya bagi anak susu formula dlu, tapi sebelum suap susu pon saya bagi baby hisap dlu supaya stimulate susu badan.

3y trước

In shaa Allah sis. Akan cuba tips ni if rezeki susu badan keluar after delivery nanti ☺️ terima kasih sis 🌹

jangan risau kang awal sgt keluar susu stress pulak dgn bengkak susu bagai. Saya hari pertama baru ada susu pakej bengkak bagai, Yang penting Keep bf ur babyy. Pastikan baby pandai menghisap. Comfirm terus bengkak tek tu

3y trước

In shaa Allah sis. Hope nanti susu badan keluar betul ikut waktunya. Semoga dipermudahkan sis hehe. Terima kasih banyak 🌹

saya selepas bersalin dah ada air susu bagi baby hisap ja trus ada..tapi tak banyak..minum bliss trus air susu mencurah2..sampai bengkak. 😅 pengalaman anak pertama.

3y trước

Waa. Nanti nak kena buat stock ni hehe. Terima kasih sis ❤️

Depends. Ada orang cepat, ada lambat. Saya masa anak 1st dulu baby keluar & hisap baru ada meriah. Pregnant kalini 20w+ dah kena pakai breastpad😅

3y trước

Waaa alhamdulillah betul meriah ni. Hope tak cepat sangat dan tak lambat sangat ni hehe. Terima kasih banyak sis. Semoga dipermudahkan urusan sis 🌹

Sy pun tak keluar lg

3y trước

Sama nan awk la 30 minggu anak first