19 minggu 5 hari

Saya nak tanya ibu ibu semua , adakah normal 19 minggu masih xrasa apa2 pergerakan ?

148 Các câu trả lời

masa anak pertama saya 7blm bru rasa gerakkan , skg anak no2 5bln dh rasa kuat dia tendang

Normal. ada yg rasa seawal 16 weeks. and ada yg baru dapat rasa betul² bila dah 24 weeks.

kalau boleh tanya, sbb Sya pun baru mengandung anak pertama ,,boleh ke digalakkan puasa?

Saya 20 week rasa comel2 je tendangan dia. Dah lepas tu baru bole rasa dia tendang kuat.

Normal sis kalau anak pertama. Sometimes, baby tu gerak tapi kita tak perasan heheh

sy 19 weeks .cuma rasa bby mngeras je kadang² tu . normal kan . my first baby.huhu

saya pn dh 19 mgu msih blm trsa pergerakan bahkan xtaw nk beza mcm mna rsanya😅

Kdg2 tak perasan baby tu gerak. Ada rasa geli2 tu kat perut pergerakan baby la tu

normal .. ikot tubuh bdn masing masing .. ade y bole rase dr awal .. ade y lmbt

Sy pun 19 minggu..x rasa baby gerak..mungkin sbb jenis berisi perut tebal..