saya nak tanya , due saya lagi 3 hari , tapi takda tanda mcm darah ke ape ke , nurse kata kalau 2 hb tk bersalin ikut tarikh due , hari hari kena pergi klinik sampai 11 untuk scan jantung baby , kalau 11hb tk bersalin jugak doctor bagi surat untuk admit hospital untuk induce , ni baby 1st , anyone ade pengalaman macamni tak , ada tak cara macam mana nak bukak jalan untuk baby keluar cepat 😅 saya taknak induce , induce sakit dr czer mak saya kata

8 Các câu trả lời

saya masa anak 1st dulu nak bg bukaan cepat bukak, jln2 di halaman setiap petang, jln itik, squat,kerap bersama suami, makan nenas.