Cili Padi

Saya Nak Tanya... Betul ke Mkn cili padi bole menyebabkan air susu menjadi kurang.. Mcmna cara nak banyakkan air susu.. Saya dah banyak minum air.. Dah mkn sup2..air susu tetap tak banyak... Anak dah tak pandai tidur lama dah skrng.. Paling lama pun setengah jam... Lepastu nangis nak menyusu.. . Mungkin sebab tak puas minum susu...please Tolong saya

1 Trả lời

Erkkk. Mcm tak je. Tak prnah dgr pulak. Selalu dgr baby sakit perut. So far sy mkn elok je.