GDM on insulin

saya nak tanya berkenaan dengan tempat cucuk. you guys prefer dekat mana? my pharmacist advise cucuk dekat perut. cuma dia tak galakkan cucuk dekat peha & bahu sebab dia takut if saya buat sendiri jarum tu jadi bengkok. cumanya nak tanya ada tak dekat sini cucuk dekat peha? korang okay je kan? sebab saya seriau la cucuk dekat perut

2 Các câu trả lời

Sy pun cucuk insulin juga start 8 weeks sampai sekarang 19 weeks lebih . dulu ok tapi sekarang sumtimes rasa sakit tempat cucuk itu Sebap perut Sy sekarang jadi besar Dan keras . Sy cucuk kat perut jer .. I think sis salah cucuk itu .that's y jarum bengkok.. sis next appointment bagi Tau kat Dr . then Dr can teach you again

cucuk dekat perut tak sakit puan. saya insulin juga hehe baru start cucuk haritu. lagipun doc ada cakap cucuk dekat perut tak kena baby pun sbb mak yg serap insulin tu bukan anak hehe