Injection untuk baby

apa nama suntikan untuk bayi sebulan? sebab nak cucuk dekat klinik swasta. bila tanya klinik swasta diorang ada cucuk untuk dua bulan keatas je. dekat dalam buku tulis "postnatal" je. tapi takde dalam listing cucuk tu pun.

2 Các câu trả lời

Both kerajaan dan swasta tiada suntikan vaksin untuk usia sebulan. Suntikan vaksin bermula untuk 2 bulan ke atas.

sis, suntikan untuk baby sebulan takda sis. memang starting cucuk baby 2 bulan ke atas.