Scan awal kehamilan

Saya nak tanya berapa kos scan dekat swasta? Nak cakap apa kat kaunter ye? Saya dah check upt positive ... Ada baca ibu2 yg scan tpi tk nampak kantung . Saya pon risau , nak tgk saya punya juga . Kalau scan lagi accurate kan usia kandungan? Ada kata nak buka buku pink pon senang tunjuk je kat nurse nanti . #firstbaby

1 Trả lời

Tengok pada klinik juga. Tahun 2021, saya buat pengesahan awal kehamilan termasuk scan RM60. Sbb saya ada spotting, ubat kena la bayar.. Kurang RM200 semuanya. Cakap kt kaunter, Saya nak buat pengesahan awal kehamilan. Usia kandungan semasa Scan tu anggaran je. Yg penting kiraan usia kandungan daripada hari pertama haid yg terakhir.