hai mommie

saya nak tanya baby saya 8 bulan lebih dah..dia start makan umur 6 bulan..saya buat bubur..dia taknak..nestum pon 2,3 suap..tapi saya bagi mushroom dia makan..but doctor nasihat bagi makan bubur..masalahnya baby still tolak ..macam mane ye saya nk buat

1 Trả lời

Hi awak, anak sy pn mcm ni dulu. Skarang dia dh 1thn + . Dulu sy pn pening bila anak tknk mkn. Bubur ke nestum ke mmg tknk. Last2 sy suap je nasi yg kita mkn tu. Tp lenyek² sikit. Baru sy tau yg anak sy tk suka mkn lembek²

2mo trước

Ouh terima kasih sis bagitahu ☺️