apa nak buat kalau baby taknak makan

baby saya 9 bulan lebih dah..bubur taknak makan ..tapi makanan manis contohnya biskut ke..atau makanan macam mushroom dia nak..ape yang patut saya buat..macam ii cara saya buat..berat badan pon x naik..baru 7.5 kg..😓

3 Các câu trả lời

Baby awak x nak makanan yg lembik2 sis. Dia suka tekstur yg rangup, nk mkn sendiri pun ya. Try bg finger food pun ok. Take time sikit nk adjust taste bud dia sbb dia dh terbiasa yg manis

2mo trước

okay baik thank u sis kongsi ☺️

dah tukar tekstur mknn x.biasa sis bt bubur ape

2mo trước

ouh baik tq😇

Awl2 dlu bg mkn apa?

2mo trước

Ouh okay thank u sis☺️