Kurang menyusu kalau susu badan?

Saya nak tanya, anak saya 7bulan lebih... Normal ke dia menyusu 60ml sekali minum...?? Kalau bagi 80ml dia minum 60ml jugak... Okay ke..?? #ingintahu

1 Trả lời

Okey jee , baby Sya pun mcm tu still pakai botol yg 5oz je sbb2 minum pun paling banyak 90ml je ..sama Mcm baby saya baby saya dh nk masuk 10 bulan ..then bole dpt kan nasihat dari pada doctor

3y trước

Kira takada masalah la kan selagi kencing berak okay sebab tengok dekat app ni.. Bilangan susu ibu/hari 800+..anak saya tak sampai tahap tu...