28minggu

Saya nak tanya. Adakah ada ibu ibu yg alami sakit di bahagian kelengkang ketika hamil. Sy da mula rase sakit di kelengkang bile nak berjalan atau bangun dari duduk? Dan adakah berbahaya saya dukung anak umur 1thn 8bln ketika hamil 28minggu? Tq ibu ibu.. just nk tny pengalaman ibu ibu. ?

1 Trả lời

Sy pon sekarang selalu rasa benda yg sama. Sekarang perut da 26weeks. Kerap jugak dukung anak first umur 1tahun 6bulan. Nurse ada pesan kat sy kena kurangkan dukung anak. Sebab tu kerap rasa sakit kat badan