Mengandung tapi UPT Negative

Saya nak tanya ada tak sesiap pengalaman dia cek upt Negative tp pregnant..

4 Các câu trả lời

Mungkin cara test tu tak sesuai. Ataupun pregnancy kit tak elok. Tp saya dua2 anak test sekali terus naik double line. Tp saya memang akan buat 2 test utk pengesahan. Paling sesuai waktu pagi masa air kencing pertama keluar. Air kencing blm bercampur air yg kita minum. Tahap hcg pekat waktu pagi

saya.. pegi klinik cek urine negatif.. hormon x bnyk lg.. 2 minggu lepas tu pergi cek lg rupanya mengandung...

saya! sy check banyak kali, tp negative..tup2 dah 6 month pregnant..

3y trước

wah bestnya sis walaupun upt negtif tapi mengandung

Upt tk valid tu