Tompokan coklat selepas d&c

Saya nak tanya ada sesapa tak mcm saya,selepas d&c masih keluar tompokan darah mcm coklat,sikit2.... Tu darah nifas ka?saya dah 8 hari lepas d&c,hari ke 5 selepas d&c turun tompokan coklat padahal sebelum tu bersih...ke sbb saya drive kereta menyebabkan darah turun? Harap sesiapa yg ada pengalaman mcm aaya tlg kongsi tq

1 Trả lời

Kadang2 sebab hormon sis, cuba monitor 3-4hari if keluar banyak check doktor. Kalau tak tak ada pape. Semoga rezeki sis selepas ini.