ada ke ibu hamil yang sedang sambung belajar

saya nak tanya, ada or ibu hamil sekarang yang tengah sambung belajar?, nak minta tips, saya trngah sambung phd, dan tengah mengandung 8 minggu sekarang, perlukan kata kata semangat juga 😭

1 Trả lời

Saya sis, bulan depan sambung sem 2 degree, baru positive. terima je rezeki Allah bagi. Allah pilih kita sebab kita mampu. InsyaAllah sis boleh handle baby dan pelajaran dengan jayanya. banyak lagi buat master sambil pregnant, diorang boleh buat mesti kita pun boleh. chaiyok! dan tahniah jaga diri semoga sis dan kandungan sentiasa dalam lindungan Allah swt☺️❤️

2t trước

Sama-sama sis, hehe terimakasih atas doanya Aamiin🥰