DETAILS SCAN

Assalamualaikum sisters.. hmm tak tau nak mula macam mana, sekarang saya ada masalah kewangan sejak saya berhenti kerja sebab sambung belajar.. tengah mengandung stress nak belajar lagi.. so duit banyak habis kat study.. nak tanye sis semua, details scan tu wajib ke? Sebab area saya semua mahal.. Kalau boleh tak nak buat details scan sebab masalah kewangan.. 😢 #bantusharing #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

xwajib pon. saya anak 1st buat sbb excited. anak 2nd xbuat pon. kalau check up kat kk semua normal, scan pon tumbesaran baby ikot week dia, sihat insyaAllah. kalau baby kecik, nnt doktor yg akan rujuk pakar hosp utk detail scan.

2y trước

saya area selangor. buat kat sonobee. xtau dia ada kat negeri lain ke x. search kat fb "sonobee". saya bayar rm18 utk cek gender je. tp sonographer tu baik hati buat sekali growth scan

wsalam, ikut awak la. kalau awak nak tau dalaman baby mcm mana, bole je buat. tapi kalau taknak takpa, fikir positif n doa je minta takda masalah apa2x. lagipun awak pun ada masalah kewangan kan, check up kt kk je pun takpa.

2y trước

In shaa Allah aamiin YRA. Semoga kita selamat melahirkan bayi sihat 🥰