ada tak yg suka kunyah ice waktu trimester 3 ?

saya nak tahu la ade risiko tak? sebab saya baru je suke habit ni next week dah bersalin😅kena serah diri sebab czer

2 Các câu trả lời

Takde apa2 risiko untuk kandungan. Cuma risiko untuk awak la, buat gigi rosak. Kalau pergi dental checkup, dentist boleh detect kita selalu kunyah atau tidak walaupun kita tak bagitahu 🤭

3mo trước

faham hehehhe

haritu nurse pernah pesan kat saya jgn kunyah ais sbb saya hb rendah. taktau la ada kena mengena ke tak saya tak berapa ingat tp nurse kata jgn la😅

3mo trước

sbb blh buat hb drop kot.sbb sedara ada kuat makan ais batu skrg dia asyik pening" . tapi tak pasti la .