czer

salam semua....ada ke ibu2 dalam ni bersalin serah diri czer...kita geng...saya czer...sbb dah dua kali czer..so yg ke 3 ni memang serah diri czer...redha je janji semuanya selamat

5 Các câu trả lời

Hi sorry tanya tapi kenapa kena czer eh? Sakit tak czer? Haha saya takut lah nak beranak normal sebab selalu dengar cerita koyak lah kena gunting lah ya Allah haha..

4y trước

ada kes2 emegency yg kena czer..macam.saya dh dua kali beturut2 czer...to pn emegency czer...jadi kali ke 3 mang serah diri untk.czer...czer.mang xsakit tapi.lepas hbs ubat bius sakit nya allah je tahu..normal masa nk bersalin ke sakit lepasto ok dah..so kedua2 nya ad kelebihan n keburukan...kalo dibagi peluang normal...bersalin.la.normal...

xboleh norml ke sis selpas 2kli czer.. nak thu sbb sya 2kli czer adakh nti ketga czer jga😅

Waalaikumussalam, semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye sis. Aamiin🤲🏻💕

Waalaikumusalam. Saya bakal bersalin czer 18/9 ni... doakan saya dan baby selamat ye💖

I deliver both my babies through cesarean too.