Nak tanye ssu ape yg sesuai untuk bayi newborn ?

Saya nak start keje tak lama lagi mcm2 susu saya cuba tpi baby tolak .s26 , nanpro, dutch baby, dugro .saya tak thu nk cuba ssu ape lgi .ade cadangan tak ?😭

20 Các câu trả lời

kalau d club ibu anak kat Fb ramai yang suggest Lactogen.. tp kalau baby saya. saya bagi frisiolac step 1. as long baby x sembelit ok laa

Tolak FM ke tolak botol? Cuba pump susu badan masuk botol. Tengok baby reject ke tak?

Sis blh try lactogen.. n cuba tukar puting pada botol..mgkin baby tanak puting yg tu..

hihihi....sabar je la...sy pun mcm² puting dh beli..try la mne tau baby ok nnt ..

mmg pyh nk jmpa susu yg serasi dgn ank..sy dlu pn mcm tu tp still x putus asa..

Sy guna snow neo baby.alhamdulillah baby ok n dia trima dua2 ebm n fm

try dutch baby dlu..kalau baby tk okay dgn susu tu bru try susu lain

Sya dari 15 hari sampai 2bulan susu Anmum,masuk 3bulan saya tukarkan s26

4y trước

Susu Anmum ok,cuma Ank Dh xbpe nk minum..

try frisolac sis...ank sy minum alhamdulilah serasi