Delay Period

Saya nak mintak pendapat. Saya dah delay period 3 hari. Pagi tadi check 1 line je tak pe saya ok je mungkin belum ada rezeki. Tapi saya ada rasa tanda2 mengandung.. saya dah demam lebih seminggu+ pening². Muntah on off je tak kerap. Sebu perut. Rasa penat lesu mengantuk aje. Nak tanya siapa ada gejala macam saya ni mengandung ke atau sekadar demam virus.. Btw saya dah 2 kali mengandung dua² tak ada rezeki lagi saya keguguran. #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

Mcm symptoms saya waktu pregnant juga ni sis. Cuba sis check lepas missed period lebih seminggu. Ada org hcg level dia tinggi, sebelum due period dah boleh detect. Ada org lambat, ashik samar & 2w lepas missed period baru terang. Jenis upt pun main peranan juga hehe

1y trước

Dip&tell. Fav semua sebab murah & accurate. Clearblue dia terlalu sensitive sampai boleh beri false positive especially kalau ada consume various medications